2 eigendommen in de provincie Luxemburg om uw eigen zaak uit te bouwen

Wilt u uw eigen dienstverlenende, toeristische, commerciële of economische activiteit uitbouwen in een toeristische regio? In Belgisch Luxemburg staan er 2 eigendommen te koop waar u uw zaak verder kan ontwikkelen. Volg ons en ontdek alle aanbiedingen die wij voor u hebben!

TE KOOP: oude boerderij op een perceel van 42 aren

Ancienne ferme située sur le rond-point dit de la "Baraque de Fraiture"

IDELUX Développement is op zoek naar een investeerder die zijn zaak in de dienstensector (Horeca...) of een toeristische, commerciële of economische activiteit wilt uitbouwen.

Het gebouw bevindt zich aan de rotonde van de bekende toeristische trekpleister “Baraque de Fraiture” (Vielsalm) op de kruising tussen de N89 richting Vielsalm en de N30 richting Houffalize. In de directe nabijheid van afrit 50 op de E25 (Luik - Luxemburg)

Dit is een belangrijke toeristische regio, waardoor u kan genieten van een uitstekende zichtbaarheid in de buurt van twee belangrijke verkeersassen.

Vielsalm

Het perceel van 42 aren omvat:

 • een oude traditionele stenen boerderij die werd gebouwd in 1947;
 • een parkeerplaats van 15 aren.

Het gebouw bestaat uit twee aangrenzende delen voor een totale grondoppervlakte van 290 m²: een woning en een schuur. Het beschikt over een houten constructie, enkel glas en een niet-geïsoleerd leien dak met een zichtbaar dakgebinte.

 • Het woongedeelte op twee verdiepingen bestaat uit een kelder en benedenverdieping.
 • In de schuur is de ruimte geopend van het gelijkvloers tot aan het dak, met een hooizolder over de helft van de oppervlakte.

Het gebouw is al verschillende jaren onbewoond waardoor er werken aan de isolatie en verwarmingsinstallatie zijn vereist.

Oproep voor blijken van belangstelling voor de aankoop of het verkrijgen van een zakelijk recht op de site "Ferme Jacquet" in de gemeente Vielsalm

 

CONTACTEER ONS! 

TE KOOP: oude woning van het type “Ardense fermette” op een bebost perceel van ongeveer 3.000 m²

Fermette ardennaise - Burtonville (Vielsalm)

IDELUX Développement is op zoek naar een investeerder die zijn economische activiteiten of een zaak in de dienstensector (Horeca...) wilt uitbouwen.

Dit goed ligt aan ingang “Oost” van het bedrijvenpark Burtonville (Vielsalm) in de directe nabijheid van een parkeerterrein voor 17 vrachtwagens.

Het perceel is bijna 65 m lang aan de voorzijde en strikt zich uit richting het westen over een oppervlakte van +/- 4 aren. Het perceel is ongeveer 70 m diep.

Het huis heeft een zuidgerichte tuin en beschikt over 268 m² bewoonbare oppervlakte. Het ligt op ongeveer 30 m van de openbare weg. Het volledige eigendom ligt in een prachtige bosrijke omgeving en wordt omringd door weiden.

VOORZIENINGEN:
 • Dak met dakpannen
 • Constructie in grenenhout
 • Buitenmuren in breukstenen uit de regio
 • Vloer en zolder onder het dak bedekt met glaswol van 15 cm dik
 • Op het gelijkvloers: grote leefruimte, kantoorruimtes, salon met eiken plankenvloer en open haard, keuken, berging met hybride ketel op hout/steenkool en stookolie (tank van 1.200 liter), garage, overdekte opslagruimte voor het brandhout (buiten)
 • Op de verdieping: 3 slaapkamers (4 x 4), badkamer, gesloten en glazen terras
 • Opslagruimte aan de achterkant

Uitbreidingsmogelijkheden als uw project dit vereist.

CONTACTEER ONS! 

Investeer nu in Belgisch Luxemburg!

Vier redenen om te kiezen voor Belgisch Luxemburg:

 1. Een strategische locatie in het hartje van de Europese economie
 2. Bruisend bedrijfsleven (hogere productiviteit dan het Europese gemiddelde, soepele sociale wetgeving, talloze gekwalificeerde en mobiele werkkrachten beschikbaar, gunstige sociaaleconomische context);
 3. Een rustig sociaal klimaat;
 4. Een unieke omgeving.

Aarzel niet langer en neem contact op met ons!

 

Maak een afspraak met ons